Магазин

ФОТО: Тејлор Свифт го промени имиџот

ФОТО: Тејлор Свифт го промени имиџот

Драматичен кармин, римјанки, металик фустан и платинеста, дива коса! Дали по ова можеме да очекуваме и пресврт во нејзината музичка кариера?

tejlor-1

Тејлор Свифт е меѓу оние личности што или ги сакате, или неможете да ги поднесете, односно не ви е јасна хистеријата за нив.

Сепак за нејзината популарност во Америка нема дискусија. Американките просто ја обожаваат. За тоа беше свесна и Ана Винтур која последниот број на „Вог“ го посвети токму на американската пејачка од поновата, помлада генерација. Сепак, челичната дама во светот на модата за потребите на снимањето во целост ја трансформираше пејачката од нежна кршлива девојка во вамп, урбана и стајлиш дама.