Магазин

ВИДЕО: Топлес презентерки на албанска телевизија

ВИДЕО: Топлес презентерки на албанска телевизија
ВИДЕО: Топлес презентерки на албанска телевизија

Вестите на албанската телевизија Оган (Zjarr Televizion) ги водат презентерки кои се појавуваат топлес пред камерата.

Неодамна на „ЈуТјуб“ се појавија и снимки.

Погледнете…