алијанса за албанците

Пронајдени се 24 резултати на тема „алијанса за албанците“
Македонија

Груби потврди дека Адеми ќе биде заменик-министер за образование, Алијансата не била задоволна од понуденото

Заменик-министер за образование и наука ќе биде Арбр Адеми, а на Алијансата на Албанците ѝ е понудено да ги предводи реформите, но, за...