амбасада

Пронајдени се 25 резултати на тема „амбасада“
ТОП Македонија

Ексклузивно: Белата куќа и Советот за национална безбедност не знаеле дека Бејли планира да го признае Талат Џафери

Ниту Белата куќа ниту Советот за национална безбедност претходно биле информирани дека амбасадорот во Македонија Џес Бејли планира...