анкета

Пронајдени се 59 резултати на тема „анкета“
Македонија

Божиновски: Растот на рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ покажува дека Мицкоски ја консолидираше партијата, довербата ќе продолжи да расте

 Во отвореното студио на Алфа телевизија своите ставови за актуелните рејтинзи кои ги објави МЦМС каде се покажува раст на рејтингот...
Македонија

Aнкета на ИПИС: Македонците имаат најпозитивно мислење за Србија, најнегативно за Косово, а стравуваат од Грција

Кога се во прашање соседните држави, во Македонија најпозитивно е мислењето за Србија, а како најголема закана Македонците ја гледаат...