антонио милошоски

Пронајдени се 25 резултати на тема „антонио милошоски“
Македонија Политика

Милошоски: Неменувањето на еден македонски учебник може на Софија да ѝ даде легално право да нè блокира

Денеска повторно би сакал да се осврнам на еден дел од штетниот договор помеѓу Македонија и Бугарија, кој што го потпиша господинот...
Македонија Политика

Милошоски: Постојат два излези од кризата, едниот е нови избори, вториот е Заев да ја прифати понудата на ВМРО-ДПМНЕ за малцинска влада и да се откаже од платформата

Она што го гледаме е резултат на виткањето на кичмата на некои политичари во Македонија и давањето поголема сила на странски фактори...