безбедност

Пронајдени се 33 резултати на тема „безбедност“
Македонија

Денес и утре во Охрид: Меѓународна научна конференција „Приватната безбедност во 21-от век – искуства и предизвици“

Денес и утре (15 и 16 септември 2016) во хотелот Инекс Горица во Охрид се одржува меѓународната конференција: „Приватната безбедност во...