Богдан Илиевски

Пронајдени се 25 резултати на тема „Богдан Илиевски“
ТОП Македонија

„За заедничка Македонија“: Битката за правда и вистина сигурно продолжува, нашиот отпор е наша должност

Граѓаните на Република Македонија веќе 76 дена преку протести и разни други активности го искажуваат својот револт од обидот да се протурка...
Македонија Политика

Илиевски: Ако замолчиме и замижиме ние ќе сме генерацијата која во многу придонела за укинување на македонската држава, но тоа нема да го дозволиме – нема да се откажеме од борбата за правдините

Граѓаните веќе 71 ден се на улиците низ државата, со барање на се отфрли Тиранската платформа и да се распишат нови избори, за да се зачува...
Македонија Политика

Илиевски: Така наречениот избор на претседател на Собранието се коси со Уставот, Законот и Деловникот

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ денеска, на 69 ден од почетокот на протестните маршеви, наместо протест, организираше...
ТОП Македонија

Илиевски се огласи по лажните вести: Сакаат да демотивираат и уплашат, но дополнително мотивираат и енергизираат

Во врска со лажните информации објавени во медиумите под контрола на Сорос, за тоа дека МВР бара притвор за организаторите на граѓанската...