бојко борисов

Пронајдени се 17 резултати на тема „бојко борисов“
Заев Борисов Договор Бугарија Македонија
ТОП Македонија

Македонија со наведната глава пред Бугарија – Договорот ќе се потпише без извинување за Втората светска војна и без збор за Македонците во Пиринско

Премиерите на Македонија и на Бугарија, Зоран Заев и Бојко Борисов, денеска во Скопје ќе го потпишат Договорот за пријателство, добрососедство...