дик

Пронајдени се 138 резултати на тема „дик“
Македонија

Членовите на СДСМ во ДИК свесно замижуваат пред низа нерегуларности, соочени со фактите продолжуваат да манипулираат (ВИДЕО)

Се зголемува бројот на нерегуларности на локалните избори, па така во Чаир може да се забележи дека бројот на ливчиња во кутијата и бројот...