Димитар Апасиев

Пронајдени се 7 резултати на тема „Димитар Апасиев“
Македонија

Апасиев: Дел од „професионалните” новинари кои убедуваат да се смени името, добиваат илјадници евра хонорар месечно

Професорот и член на раководството на партијата Левица, Димитар Апасиев, вели дека професионални новинари добивале огромни хонорари...
Македонија

Апасиев: Договори во име на Републиката склучува Претседателот, Владата не е надлежна за договори за идентитетските прашања

Договорите во име на Републиката ги склучува претседателот на Република Македонија, а не премиерот не министерот за надворешни работи....