Драги Рашковски

Пронајдени се 20 резултати на тема „Драги Рашковски“
Македонија Политика

Стојаноски: За Рашковски и СДСМ државата е нивна приватна сопственост, а институциите нивни приватни фирми

Генералниот секретар на Владата на Република Македонија, Драги Рашковски се’ уште молчи за своето незаконско, криминално и недомаќинско...
Македонија Политика

ВМРО-ДПМНЕ со кривична пријава за Рашковски за злоупотреба на службената должност и овластување

ВМРО-ДПМНЕ поднесе кривична пријава до Основното Јавно Обвинителство за Генералниот секретар на Владата на Република Македонија, Драги...