џорџ сорос

Пронајдени се 15 резултати на тема „џорџ сорос“
Македонија Политика

Сенаторот Мајк Ли побара објаснување од Бејли за контроверзните НВО агенди во Македонија и во други странски држави

Влијателниот американски сенатор Мајк Ли директно го повика амбасадорот на САД во Република Македонија, Џес Бејли да даде објаснување...