економија

Пронајдени се 174 резултати на тема „економија“
Економија

Груевски: Нашиот фокус да ја трансформираме македонската економија со инвестиции донесе конкретни резултати

Владата којашто ја предводев од 2006 до 2016 беше фокусирана на ЕУ-интеграциите. Во овој период добивме неколку позитивни препораки за отворање...