економска криза

Пронајдени се 4 резултати на тема „економска криза“
Македонија Економија

И во услови на криза го отворивме патот за странски инвестиции, но и за домашни компании на странски пазари

И во услови на криза, Македонија успеа да го отвори патот за странските инвестиции во земјава, но и за македонските производители на...