евтина струја

Пронајдени се 7 резултати на тема „евтина струја“
Македонија Политика

ВМРО-ДПМНЕ: Струјата не само што нема да поевтини, туку со најавената либерализација што ја турка СДС сметките ќе бидат повисоки за 20%

Струјата ќе поскапи во наредните година дена. Не само што нема да поевтини туку со најавената либерализација што ја турка СДС, сметките...
ТОП Македонија Политика Економија

Груевски: СДСМ ја замаглува вистината, граѓаните ќе плаќаат повисоки сметки за струја

Со чекорите кои СДСМ ги презема, граѓаните ќе плаќаат повисоки сметки за електричната енергија, оцени во неделата поранешниот премиер...
Политика Економија

ВМРО-ДПМНЕ: Наредната година Владата ќе ја зголеми цената на струјата, сметките ќе се зголемат за најмалку 20 отсто

Владата на СДСМ во наредната година ќе ја зголеми цената на струјата, затоа што со либерализација на пазарот на електрична енергија...