ѓорче петров

Пронајдени се 56 резултати на тема „ѓорче петров“
Македонија

Жители на Ѓорче Петров: Средствата предвидени за мигрантите може многу подобро да се искористат за граѓаните на Македонија (ВИДЕО)

Граѓаните на општина Ѓорче Петров се населување и интегрирање на бегалци и мигранти, како во нивната општина, така и во цела Македонија. „Мигранти...