Ѓорге Иванов

Пронајдени се 379 резултати на тема „Ѓорге Иванов“
ТОП Македонија

Иванов: На меѓусебната доверба најмногу ќе влијае ако Грција ги деблокира евроатлантските процеси на Македонија

Најголемата мерка којашто ќе влијае врз меѓусебната доверба е доколку Грција ги деблокира евроаталнтските процеси на Македонија, истакна...
Македонија

Иванов: Сите реформи во системот за национална безбедност мора да поминат низ Уставно надлежниот Совет за безбедност на РМ 

Крајно време е да се зголеми буџетот на Армијата. Затоа што пред нашата Армија стојат големи предизвици и големи задачи, порача претседателот...