игор дурловски

Пронајдени се 15 резултати на тема „игор дурловски“
Македонија

Игор Дурловски – Од Миланската скала и светските оперски сцени до кривичен прогон за тероризам во родната Македонија

Игор Дурловски од Миланската скала е приведен за тероризам бидејќи ја бранеше својата земја Македонија. Веќе неколку години, светот...
Македонија Политика

Дурловски: Европската унија засега покажува игнорантски однос кон нас, но и кон граѓаните на Македонија-Бараме средба со Хан

Денес од граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА симболично го означивме и просторот пред седиштето на Европската комисија...