избори 2016

Пронајдени се 24 резултати на тема „избори 2016“
Македонија

СДСМ прави финансиски криминал: Oбјави дека за транспорт не потрошиле ништо, а самите се фалеа дека носат автобуси и комбиња за митинзи

Очигледен е нералниот извештај на СДСМ, кој партијата го пријавила за финансиското работење за време на изборната кампања, што отвора...
СДСМ
Македонија

СКАНДАЛ: Финансиски малверзации на СДСМ – За реклами и пропаганда потрошиле 4 пати повеќе од тоа што пријавиле

Финансискиот извештај на СДСМ од последната изборната кампања отвора повеќе сериозни сонежи за малверзации, манипулации и отворени...