јадранска повелба

Пронајдени се 5 резултати на тема „јадранска повелба“
Сите - Македонија

Македонија во Подгорица ќе биде кодомаќин на средбата на потпретседателот на САД, Мајк Пенс со земјите членки на Јадранска повелба

На 2 август во Подгорица ќе се одржи средба на потпретседателот на Соединетите Американски Држави, Мајк Пенс, со високи претставници...