јохан тарчуловски

Пронајдени се 9 резултати на тема „јохан тарчуловски“
Македонија

Тарчуловски: Со засилено темпо и енергија ќе ја направиме Кисела Вода општина со која ќе се гордееме сите

Ако претходно ја браневме државата од надворешни непријатели, за жал дојде време да ја браниме од нас самите, од луѓето кои немаат ништо...
Македонија

Тарчуловски со значаен проект за Кисела Вода: Помош кога е најпотребна- 24 часовна служба за итни поправки во домот

Тарчуловски со витален проект за граѓаните на Кисела Вода: Помош кога е напотребна- 24 часовна служба за итни поправки во домот Кандидатот...