Јоханес Хан

Пронајдени се 27 резултати на тема „Јоханес Хан“
Македонија

Мицкоски: Изостанува суштински напредок во реформите на клучните области економија, судство и владеење на право

И покрај ветувањата на Владата, немаме суштински напредок во реформите на клучните области економија, судство и владеење на правото,...