Кочо Анѓушев

Пронајдени се 46 резултати на тема „Кочо Анѓушев“
Економија

Вработените во Сардич МЦ и Kопин без плата, Анѓушев тврди дека компанијата не ги исполнила обврските од договорот

Вработените во Сардич МЦ и Копин се без плата. Сметките на компаниите се блокирани од 12 април и 67 вработени остануваат без месечните...
Македонија

Делев: Разликата од реалната и продажната вредност на фирмата на Анѓушев би можела да биде надомест за името на државата

Кочо Анѓушев е еден од побогатите бизнисмени и трговци во Република Македонија, но во моментов Кочо Анѓушев е и втор човек во македонската...