крсте јовановски

Пронајдени се 8 резултати на тема „крсте јовановски“
Македонија Политика

Јовановски: СДСМ со укинувањето на признанието национален уметник ја девалвира македонската култура

СДСМ има пари да вработува и да ангажира дополнителни советници во Министерството за култура кои се докажани партиски војници, учесници...
Македонија Политика

Јовановски: Заев со секој свој јавен настап ги загрозува националните и државните интереси на Македонија

Трет ден како нелегално избраниот претседател на Собранието не ги отстранува албанските знамиња од кабинетот, сведоци сме дека освен...