куманово

Пронајдени се 156 резултати на тема „куманово“
Политика

Груевски во Куманово: Ќе понудиме решенија на следните локални избори кои ќе ги решат проблемите на кумановчани затоа што заслужуваат подобро

Денеска го посетив Куманово. Срдечно и топло добредојде од кумановчани, со кои продискутиравме за проблемите кои ги мачат, и нивните...
Македонија

Куманово: СДСМ ќе градат повеќе нови мигрантски населби и згради во Куманово, НВО со кампања за подготовка на теренот

Преку кампања „Бегалци и кризи“, невладина организација ги подготвува граѓаните на Куманово за можна бегалска криза и изградба на...