левица

Пронајдени се 6 резултати на тема „левица“
Македонија

Апасиев: Договори во име на Републиката склучува Претседателот, Владата не е надлежна за договори за идентитетските прашања

Договорите во име на Републиката ги склучува претседателот на Република Македонија, а не премиерот не министерот за надворешни работи....