Љубомир Цуцуловски

Пронајдени се 10 резултати на тема „Љубомир Цуцуловски“
Македонија

Цуцуловски: Се родив во Македонија, а заради нечиј патолошки ќеив треба да умрам во некоја си не-Македонија

Се родив во Македонија, се образував во Македонија, семејството го формирав во Македонија, работниот век го минав во Македонија и сега,...
Македонија

Цуцуловски: Може да се потпишуваат разни договори, но душата не можат да нѝ ја одземат- нека нѝ е среќен Илинден

(ФБ статус на Љубомир Цуцуловски) НЕКА. Нека ни е среќен Илинден. Можат да доаѓаат разни делегации, може да се потпишуваат разни Договори,...