максим димитриевски

Пронајдени се 4 резултати на тема „максим димитриевски“
Македонија

Божиновски: Куманово стана град кој е неподнослив за живеење, дојде живот само за партиските војници на СДСМ

Зоран Дамјановски – Циц го нема веќе, но навиките останаа исти. Максим Димитриевски и после 100 дена ниту реализираше ниту отпочна барем...
Македонија

Димитриевски од СДСМ во Страцин се поклони за загинати бугарски војници, без македонско знаме и без почит кон македонската историја (ФОТО)

Новоизбраниот градоначалник на општина Куманово од СДСМ, вчера без македонско знаме им се поклони на загинатите војници од Втората...