манчестер

Пронајдени се 38 резултати на тема „манчестер“
Анализи

АНАЛИЗА: Манчестерскиот бомбаш „волк самотник“, наследник на семејна милитантност или член на опасна терористичка ќелија

Хашем Абеди, и Рамадан Абеди, помладиот брат и таткото на бомбашот самоубиец кој во понеделникот ноќта во Манчестер уби 22 луѓе, е уапсен...