Марјан Бајрактаров

Пронајдени се 5 резултати на тема „Марјан Бајрактаров“
Македонија

Бајрактаров: На Струмица и се потребни чесни и способни луѓе кои ќе ја насочат општината во подобар правец

На Струмица и е потребна нова современа визија како да се развива, на Струмица и се потребни чесни и способни луѓе кои умеат да ја насочат...