медиуми

Пронајдени се 63 резултати на тема „медиуми“
Македонија Политика

ВМРО-ДПМНЕ: Заложбите на владата за наводни слободни медиуми се лажни, тие се уценети и притиснати

Протоколарните заложби за слободни медиуми на владата и Роберт Поповски се лажни. Медиумите и газдите на медиумите се уценети и притиснати...
Политика

СДСМ: Ниту една саботажа на структури од ВМРО-ДПМНЕ нема да го сокрие фактот дека нивното владеење е најмрачниот период за новинарството во Македонија

ВМРО-ДПМНЕ, партијата за чиешто владеење се апсеа и затвораа новинари, намерно се уништуваа медиуми, а Македонија беше меѓу последните...