министерство за здравство

Пронајдени се 29 резултати на тема „министерство за здравство“
Македонија

Владата СДСМ и министерот Таравари ги цензурираат медиумите и ги попречуваат новинарите во слободното известување

Новата власт на СДСМ врши невиден атак врз слободата на известување и ги цензурира медиумите, преседан невиден за една слободна и демократска...