митко чавков

Пронајдени се 14 резултати на тема „митко чавков“
Македонија

Чавков: Постојат сомненија дека министерот Нухиу имал информации и процени дека постојат ризици, но криел од полицијата (ВИДЕО)

Морам да констатирам дека имам сомневања дека Агим Нухиу, министерот за внатрешни работи од ДУИ, имал информација дека се подготвува...