Митко Тилевски

Пронајдени се 6 резултати на тема „Митко Тилевски“
Македонија

Тилевски: Охрид треба да продолжи со нови проекти и да го усовршува вистинскиот европски и современ лик

На традиционалниот почетен митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид, во понеделникот вечерта пред граѓаните се обрати и кандидатот за градоначалник...