мон

Пронајдени се 28 резултати на тема „мон“
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Дескоска јавно кажа дека владата добила укажување за промена на учебниците по историја и географија

Како кула од карти се срушија ветувањата на СДС за образованието. Во буџетот за 2018 година нема пари за нови студентски домови, нема пари...