награди

Пронајдени се 36 резултати на тема „награди“
Македонија

Штипскиот филилошки факултет додели награди за најдобрите есеи и цртежи на тема „Јазикот и неговата комуникациска моќ“

Филилошкиот факултет при универзитетот „Гоце Делчев“-Штип денеска свечено им ги додели наградите на учесниците од конкурсот за најдобар...
Македонија

Доделени наградите за најдобрите студентски архитектонски решенија за обнова на фасадни површини на објекти во Цементарница УСЈЕ

Цементарница УСЈЕ ги додели во петокот  наградите по Конкурсот за најдобри архитектонски решенија за обнова на фасадите на силосите...