НАСА

Пронајдени се 38 резултати на тема „НАСА“
Сите - Македонија

Македонската компанија Њуменс Бизнис Акцелератор започна соработка со европската и француската вселенска агенција

За време на 52-то издание на „Paris Air Show” кое традиционално се одржува секоја втора година уште од 1909-та, на коe светските гиганти во аеро...