нелоски

Пронајдени се 9 резултати на тема „нелоски“
Политика

Нелоски: Богоев во серијалот на СДСМ „Крадецот вика држ’те го крадецот“, ја има мисијата за спас на кариерата на Заев“

Доволно е Богоев да одговори на две прашања: прво ако е толку мизерија државата каква што тој ја опишува како се стига до 3 автомобили,...