несреќа

Пронајдени се 230 резултати на тема „несреќа“
Македонија Политика

Богдановски: Неспособноста на Жерновски е очигледна, сметката за неговото незнаење и неработење ја плаќаат граѓаните

Сѐ е поочигледна е неспособноста на градоначалникот на скопската општина Центар, Андреј Жерновски, а сметката за неговото незнаење...