Никола Груевски

Пронајдени се 846 резултати на тема „Никола Груевски“
Македонија

Груевски: Среќна нова 2018-та, празничните денови да ги поминете во добро здравје, хармонија и семејна радост

Поранешниот премиер и почесен претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски со куса честитка објавена на својата Фејсбук страница им ја...
Македонија

Груевски: Причината за спроведената операција за промена на владата e отпорот на ВМРО-ДПМНЕ за промена на името и идентитот по грчки терк

Всушност причината за спроведената операција за промена на владата, е токму тоа, отпорот на ВМРО-ДПМНЕ кон налетите за промена на името...
Економија

Груевски: Нашиот фокус да ја трансформираме македонската економија со инвестиции донесе конкретни резултати

Владата којашто ја предводев од 2006 до 2016 беше фокусирана на ЕУ-интеграциите. Во овој период добивме неколку позитивни препораки за отворање...