оливер андонов

Пронајдени се 7 резултати на тема „оливер андонов“
Македонија

Андонов: Си имаме работа со хунта која е подготвена и полицијата да ја злоупотреби против сопствениот народ

На протестот организиран од ВМРО-ДПМНЕ пред Министерството за правда денеска пред граѓаните се обрати Оливер Андонов. Тој кажа дека...