Општина Велес

Пронајдени се 4 резултати на тема „Општина Велес“
Македонија

Чадиев: Направете разлика како се живееше во времето кога во Велес СДСМ беше на власт и како е сега со ВМРО- ДПМНЕ

Денеска е последниот ден од изборната кампања за претстојните локални избори. Во изминативе 20-тина денови водевме позитивна кампања....