оружје

Пронајдени се 61 резултати на тема „оружје“
ТОП Македонија

Според Законот, носење оружје во Собранието не е дозволено, а личното обезбедување на Заев и СДСМ потегна пиштоли и пукаше

Личното обезбедување на потпретседателот на СДСМ, Оливер Спасовски, или на неговиот партиски челник Зоран Заев, кои за време на инцидентот...