паризација

Пронајдени се 4 резултати на тема „паризација“
ТОП Македонија Политика

Кржалоски: Владата на СДСМ за две недели потроши над 20 милиони евра за лични потреби и партиски вработувања

Владата предводена од СДСМ ги троши парите на граѓаните без милост и расипнички управува со државната каса и за четирианесет дена потроши...