писменост

Пронајдени се 7 резултати на тема „писменост“
Македонија

Груевски по повод празникот Св. Кирил и Методиј: Македонците треба да бидат горди за придонесот во светската култура

Треба да бидеме бескрајно среќни и горди како народ, бидејќи Светите браќа Кирил и Методиј, кои од страна на неговата светост, папата...