прислушување

Пронајдени се 18 резултати на тема „прислушување“
Македонија

Каракамишева-Јовановска: Со скандалозната одлука на Апелација, незаконието се смета за право, а правото за незаконитост

По одлуката на Апелација со која се дозволи незаконски прислушуваните телефонски разговори да можат да служат како докази врз кои ќе...
ТОП Македонија

Зошто Апелација одлучи незаконските снимки да важат, а молчи за законските снимки за „Поткуп“ во кој е обвинет Заев

Скопскиот Апелационен суд со укинувањето на решението на Основниот суд одлучи спротивно на закон и го прекрши членот 12 став2 од Законот...