притвори

Пронајдени се 7 резултати на тема „притвори“
ТОП Македонија Политика

ВМРО-ДПМНЕ: Скандалозно е Судот да потклекнува под партиско-политичките притисоци власта и нејзините филијали

Судот мора да работи по словото на законот и никако поинаку. Недозволиво е да потклекнува под партиско политичките притисоци на СДСМ...