протест

Пронајдени се 81 резултати на тема „протест“
Економија

Граѓанското здружение против осиромашување: Зголемувањето на даноците ќе доведе до осиромашување на граѓаните

Граѓанското здружение против осиромашување кажаа дека негрижата на Владата за најранливите категории на граѓани и денеска повторно...