ПУИГ

Пронајдени се 5 резултати на тема „ПУИГ“
Македонија

Лајм: Албанскиот фунционер на СДСМ зборува отворено: Претпријатието со 400 вработени, има само 4 Албанци, ќе ја исправам оваа дискриминација

Џеват Исени, претседател на Одборот на директори во Акционерското друштво за изградба стопанисување со станбен и деловен простор во...